A szolgáltatásról

Alapvető információk az Esküvői filmek készítésével és megrendelésével kapcsolatban

A megrendelés menete

A saját esküvői filmetek kézhezvételéhez 5 egyszerű lépést kell követnetek.

1. lépés:
Írj nekünk

Válassz a csomagjaink közül, majd vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot, hogy elkészíthessük az esküvői filmetek. Csomagjainkon felül egyedi elképzelésetek megvalósítására is van lehetőség.

2. lépés:
Konzultáció

Időpont egyeztetést követően közösen átbeszéljük a film részleteit az elképzelésetek alapján, majd ha elfogadtátok az árajánlatot, szerződésben rögzítjük a megállapodás részleteit.

3. lépés:
Forgatás

A Nagy napon a legjobb szakmai tudásunk szerint kísérünk végig Titeket. Ott leszünk az összes fontos pillanatnál, hogy örök emléket tudjunk készíteni az életetek egyik legfontosabb eseményéről.

4. lépés:
Utómunka

Szeretnénk, ha a film készítésének Ti is a részesei lehetnétek, így a film zenéjét a Ti ízlésetek alapján, közösen választjuk ki. A megbeszélt határidőre elküldjük a film első vágását, amit szükség esetén a visszajelzésetek alapján korrigálunk.

5. lépés:
A film átadás

A filmet webtárhelyen keresztül adjuk át, de igény szerint díszdobozos USB drive-on is kérhetitek a filmet.

A kiegészítő szolgáltatásokról

Ha többet szeretnétek, lehetőség van a csomagjaink kiegészítésére.

A kiegészítő szolgáltatásokról a következőket érdemes tudni.

4K felbontás:

A filmjeinket fullHD felbontásban rögzítjük és dolgozzuk fel, azonban minden csomagunknál választható opció a 4K felbontás. Ma már egyre több készülék képes valódi 4K tartalom megjelenítésére, de a hétköznapokban még ritka jelenségnek számít.

További órák:

PREMIUM csomagunknál a munkatársak rendelkezésre állása a Ti kívánságotok alapján teljesül. BASIC és STANDARD csomagjainknál a rendelkezésre állása kötött, de lehetőség van a távozás időpontját kitolni.

Drón felvételek:

BASIC és STANDARD csomagjainkat kiegészíthetitek légi felvételekkel is.

Nyersanyag átadása:

Gyakran kérdezik, hogy miért nem adjuk át a nyersanyagot. Egy esküvőn általában 2-5 óra nyersanyag készül kameránként, aminek a mérete elérheti akár a 100 GB-ot is. Emiatt a nyersanyagot rendszerezni és formázni kell, hogy könnyen kezelhető és nézhető állapotban tudjuk átadni.

Plusz operatőr:

Minden csomagunk két operatőrt tartalmaz. Két operatőr szükséges a Highlights esküvői filmek elkészítéséhez. Ha például szeretnétek, hogy a szertartásokat teljes egészébe átadjuk nektek, ahhoz már legalább három munkatárs szükséges, hogy az esemény minden pillanata meg legyen örökítve.

Egyéni elképzelések

Ha a csomagjainkon felül valami mást szeretnél, keress fel minket bátran, gondolkozzunk közösen!

Kérj ajánlatot

A következő űrlap segítségével küld el az esküvőtök részleteit, mi pedig 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hogy a legszebb pillanatok felejthetetlenek maradjanak

Esküvői filmek készítése országos eléréssel. Válassz a csomagjaink közül, vagy keress meg egyedi kéréssel, mi pedig 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

info@amillafilms.com

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ